Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، دویست و نود و یکمین جلسه شورای عالی کار با حضور نمایندگان دولت،تشکل های کارگری و کارفرمایی با موضوع تعیین حقوق و دستمزد سال 1399 درمحل این وزارتخانه در حال برگزاری است که به دلیل اختلاف بین دو گروه کارگری و کارفرمایی هنوز نتیجه مشخصی در جلسه حاصل نشده است و اکنون گروه های کارگری و کارفرمایی در جلسات جداگانه ای بررسی های خود را آغاز کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد شریعتمداری ، وزیر کار نیز درباره این جلسه گفت:  دویست و نود و یکمین جلسه شورای عالی کار از ساعت 5 آغاز شده است. این چندمین جلسه درباره دستمزد 99 است. چندین جلسه در سال 98 برگزار شد و امروز اولین جلسه در سال 99 است. تلاش ما برای رسیدن به اجماع بین گروه های کارگری و کارفرمایی  برای تعیین دستمزد 99 بر مبنای ماده 41 قانون کار است.

 وی ادامه داد: تقریباً‌  می توانیم با اکثریت به نتیجه برسیم اما قصد ما این است که به یک اجماعی بین نمایندگان کارگران و کارفرمایان برسیم. 

 شریعتمداری گفت: حداقل حقوق کارمندان دولت یک میلیون و 780 هزار تومان است که با تمام مزایا هیچ کارمندی کمتر از 2 میلیون و 800 هزارتومان نمی گیرد. این تبصره می تواند مبنایی برای بررسی دستمزد کارگران باشد. 

* برگزاری جلسات جداگانه کارگران و کارفرمایان

 حاتم شاکرمی، معاون روابط کار درباره نشست شورای عالی کار گفت:  به یک توافق های کلی رسیدیم، اما در چگونگی توزیع اختلاف نظر هایی وجود دارد و منجر به این تنفس شد که گرو های کارفرمایی و کارگری جداگانه با هم توافق هایی داشته باشند.  امیدواریم امشب برای دستمزد کارگران به نتیجه برسیم.

 وی در پاسخ به اینکه به چه عددی توافق شده است گفت: باید به نتیجه نهایی برسیم اما در مجموع هدف این است که  آن چیزی که در افزایش حقوق کارمندان دولت لحاظ شده است توجه شود. 

به گزارش تسنیم، حمیدرضا سیفی،نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار درباره جلسه امشب گفت: از ساعت 5 این جلسه شروع شده است و درحال رایزنی هستیم. امیدواریم  ، هنوز بحث و تبادل نظر وجود دارد. در حال حاضر گروه های کارگری و کارفرمایی هر کدام جداگانه بحث می کنند.

 وی ادامه داد:92 درصد صنایع در کشور صنایع کشور است و 51 درصد اشتغال خدمات است که در حال حاضر خدمات دچار بحران شده است. باید به گونه ای دستمزد تعیین شود که بنگاهی تعطیل نشود و کارگر بتواند زنده بماند. به همین دلیل تصمیم گیری دشوار است.   

 محمدرضا تاجیک، نماینده مجمع‌عالی کارگران در شورای‌عالی کار درباره دستمزد گفت: امشب چهارمین جلسه بررسی برای تعیین دستمزد 99 کارگران است. هنوز با کارفرمایان به نتیجه نرسیده ایم. چانه زنی ادامه دارد. امیدواریم به نتیجه مشخصی در 20فرودین ماه 99 برای دستمزد سال جاری دست یابیم. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: گروه های کارگری و کارفرمایی شورای عالی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور حکم ۷۰۰۰ پرونده کارگری و کارفرمایی در کرمانشاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، گفت: در سال گذشته ۷۰۰۰ رأی توسط مراجع حل اختلاف اداره کار استان کرمانشاه صادر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مختار احمدی در نشست خبری که امروز در اداره کل تعاون استان برگزار شد با اشاره به اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگاه‌های بالای 50 نفر نیرو در راستای اجرای عدالت مزدی، اظهار داشت: 346 کارگاه اقتصادی بیشتر از 50 نفر نیرو در استان وجود دارد که در 85 درصد این کارگاه‌ها طرح طبقه‌بندی مشاغل اجرا شده و براساس ماده 50 قانون کار، کارفرما ملزم به اجرا است.

وی با اشاره به انجام بازرسی توسط بازرسان گفت: در این اداره حدود 20 بازرس وجود دارد و هدف از بازرسی اجرای صحیح قوانین کار و تأمین اجتماعی و صیانت از کار است و در سال گذشته 8000 بازرسی به صورت ادواری و موردی از کارگاه‌ها انجام شده است.

کاهش 23 درصدی فوت ناشی از حوادث کار در کرمانشاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از کاهش 23 درصدی حوادث کار در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: تعداد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال 1401، 21 نفر بوده اما سال گذشته به 17 نفر و همچنین تعداد مصدومان از 304 نفر به 282 نفر کاهش یافته است.

وی افزود: حوادث ناشی از کار به ویژه فوتی‌ها بیشتر در کارگاه‌های ساختمانی رخ می‌دهد و سایر دستگاه‌ها از جمله راه و شهرسازی، شهرداری‌ها و سازمان نظام مهندسی باید برای نظارت بر این موضوع همکاری کنند.

3200 نفر مقرری بیکاری دریافت می‌کنند

احمدی با بیان اینکه 159 هزار کارگر در استان بیمه شده اصلی هستند که در مجموع 700 هزار نفر تحت پوشش آن‌ها هستند بیان کرد: در سال 99 به دلیل شیوع کرونا 8604 نفر از مقرری بیمه بیکاری استفاده کردند و با عبور از این شرایط اکنون به 3200 نفر کاهش یافته است و مقرری از 6 تا 50 ماه پرداخت می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در کنار دادگستری اقدامات شبه قضایی در اداره کار انجام می‌شود عنوان کرد: در سال گذشته 7603 مورد دادخواست تحویل اداره کار شده و حدود 7000 رأی توسط مراجع حل اختلاف این اداره صادر شده است.

وی با تأکید بر صدور رأی سازشی در مراجع اداره کار گفت: 30 درصد از آرا معادل 2002 مورد سازشی بوده است.

احمدی عنوان کرد: در اسفند ماه سال 1400 یکی از چالش‌های اصلی میانگین مدت رسیدگی به پرونده‌ها بود که 113 روز طول می‌کشید و با آسیب‌شناسی این موضوع به کمبود تعداد شعب رسیدیم و به طور نمونه تعداد شعب هیئت تشخیص شهرستان کرمانشاه از دو مورد به 6 مورد رسید.

کاهش مدت رسیدگی به پرونده‌ها به 40 روز

وی افزود: بعد از افزایش تعداد شعب میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها در سال گذشته به 40 روز رسید و برنامه داریم امسال به کمتر از 30 روز برسد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل انجمن‌های صنفی کارگری و کارفرمایی و وجود 295 تشکل در استان عنوان کرد: در استان تعامل با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی بسیار مثبت است و کمترین تنش کارگری مربوط به استان کرمانشاه است.

احمدی با بیان اینکه در کرمانشاه 3200 تعاونی فعال وجود دارد که یک میلیون و 700 هزار نفر عضو دارند گفت: این تعاونی‌ها 50 هزار نفر اشتغالزایی داشته‌اند و در سال گذشته 63 میلیون دلار صادرات به کشورهای همسایه انجام دادند.

سهم کمتر از 5 درصدی تعاونی‌ها در اقتصاد استان

وی با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم سهم تعاون را در اقتصاد استان و کشور افزایش دهیم افزود: اکنون سهم تعا‌ونی‌ها در اقتصاد استان و حتی کشور کمتر از پنج درصد است، در حالی که باید 25 درصد باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از ایجاد 56 تعاونی جدید در استان در سال گذشته با اشتغالزایی 1850 نفر خبر داد .

احمدی با بیان اینکه تدوین سند اشتغال یکی از اقدامات سال گذشته بود عنوان کرد: برش استانی و شهرستانی برای این سند تهیه شد و زیرساخت‌های استان برای آگاهی سرمایه‌گذاران در آن قید شده است.

تحقق 118 درصدی اشتغال در کرمانشاه

وی با اشاره به اینکه براساس سند اشتغال سال گذشته 34 هزار و 517 فرصت شغلی به صورت ناخالص به استان ابلاغ شد گفت: در سال گذشته تعهد اشتغالزایی استان 118 درصد محقق و 40 هزار و 560 اشتغال در سامانه رصد ثبت شد که با صحت‌سنجی انجام شده چهار درصد انحراف وجود داشت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سرانه پوشش بیمه در سال گذشته افزایش یافت بیان کرد: پوشش بیمه در سال 1401 حدود 38 درصد بود و در سال گذشته به 39.3 درصد رسید.

احمدی با بیان اینکه برای کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری 8000 شغل خالص باید ایجاد شود گفت: از زمستان 1401 نرخ بیکاری استان کاهشی شد به گونه‌ای که نرخ بیکاری در بهار سال گذشته 5.2 درصد، در تابستان 3.3 درصد و در فصل پاییز 1.7 درصد کاهش یافت اما در فصل زمستان 2.3 درصد افزایش یافت؛ اما نرخ بیکاری سالانه هنوز اعلام نشده است.

پرداخت 7000 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته در مجموع 7000 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شد که 1085 میلیارد تومان آن از محل بند ب تبصره 16 بود عنوان کرد: یکی دیگر از اقدامات دولت در سال گذشته توجه به مشاغل خانگی بود به طوری که 12 هزار مجوز مشاغل خانگی به صورت برخط صادر شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه افزود: 170 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با اشتغالزایی 3000 نفر در استان پرداخت شده به طوری که سهمیه استان 64 میلیارد تومان بود.

احمدی با بیان اینکه هدف‌گذاری اشتغال برای امسال 26 هزار و 247 نفر است عنوان کرد: در سند اشتغال امسال توجه به فارغ التحصیلان مورد تأکید قرار گرفته و در هر استان 14.4 درصد اشتغال ایجاد شده باید از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد زیرا نرخ بیکاری این افراد بیشتر از افراد دیگر است.

وی گفت: در سفر ریاست جمهوری با احتساب تعهدات ارزی تعهدات بانک‌های عامل 11 هزار و 233 میلیارد تومان بوده و با توجه به اینکه تعهد دو ساله است و هنوز به پایان نرسیده تاکنون  4443 میلیارد و 700 میلیارد تومان پرداخت شده و تا پایان ماه 500 میلیارد تومان دیگر افزوده می‌شود.

احمدی با انتقاد از عملکرد شستا در تکمیل پروژه‌ها عنوان کرد: از چهار پروژه شستا در استان، سیمان غرب با ظرفیت مناسبی در حال فعالیت است، پروژه کاغذ غرب نیز که قرار بود طرح دیگری جایگزین آن شود یک سرمایه‌گذار برای آن معرفی شده است.

وی با بیان اینکه برای پروژه تأمین بیستون نیز مشکلی در زمینه تسهیلات بانکی وجود داشت که البته مربوط به بانک نیست گفت: کارخانه اسیدسیتریک نیز اکنون در حال تولید آزمایشی است و پیگیر تعیین تکلیف این پروژه‌ها هستیم.

18 هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه بیان کرد: بیش از 18 هزار نفر کارگر ساختمانی بیمه شده در استان وجود دارند و اخیرا قانونی مصوب که با اجرای آن کارگر پشت نوبتی نخواهیم داشت و این مصوبه ابلاغ شده است.

احمدی با بیان اینکه 85 درصد جمعیت استان یارانه دریافت می‌کنند گفت: بیش از 5000 فروشگاه خرد و کلان در استان متصل به طرح کالابرگ هستند و بیش از 1600 میلیارد تومان اعم از اعتبار و خرید نقدی مردم ثبت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سه مجموعه فرهنگی ورزشی شامل دو مورد در شهرستان کرمانشاه و یک مورد در اسلام‌آباد غرب در حال فعالیت است عنوان کرد: بخش استخر مجموعه ورزشی کارگران واقع در سه راه حافظیه نیز فعال است اما بخش‌های دیگر آن تکمیل نشده است.

احمدی گفت: 20 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه تصویب شده که 15 میلیارد تومان آن ملی و مابقی استانی است و امید داریم با تخصیص به موقع منابع، این پروژه در 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد .

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی و اجتماعی انجام شده برای کارگران افزود: 107 خانه بهداشت کارگری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و 54 ایستگاه بهگر در استان فعال است.

احمدی با اشاره به برنامه‌های هفته کار و کارگر عنوان کرد: دیدار 30 نفر از کارگران منتخب با مقام معظم رهبری، عطرافشانی و غبارروبی از مزار شهدا، سخنرانی پیش از خطبه‌ها، دیدار با نماینده ولی فقیه، اجرای برنامه‌های فرهنگی در سه مجموعه فرهنگی ورزشی شامل دو مورد در کرمانشاه و یک مورد در اسلام آباد غرب، فضاسازی و تبلیغات محیطی‌ و جشن بزرگ ویژه هفته کارگر از برنامه‌های اجرا شده در این هفته بود.

احمدی با بیان اینکه در کشور 14 هزار شهید کارگر وجود دارد گفت: تجلیل از خانواده شهدا در دستور کار قرار گرفت و همچنین همایش ویژه بانوان تحت عنوان «بانوان تاثیر گذار در عرصه کار و تولید» هفته آینده برگزار می‌شود.

وی به برگزاری دوره‌های آموزشی جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی و اجرای پویش دل‌نوشته‌های بانوان کارگر اشاره کرد و افزود: در راستای شعار سال و ارتقای فرهنگ کار فراخوانی داده شده و مقاله‌های برتر معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • توجه همزمان به حقوق و مطالبات کارگری و کارفرمایی در نظام اسلامی
  • کارگران سربازان بی‌ادعای جبهه اقتصادی‌اند
  • صدور حکم ۷۰۰۰ پرونده کارگری و کارفرمایی در کرمانشاه
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)